Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein

Lokaal brouwen, met zorg en passie

Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein


Voorverkoop Bolwerck 10 gestart!

Bolwerck 10 is de Quadrupel, van Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein. Het is een stevig bier gebaseerd op onze Bolwerck 8 met als extra ingrediënt koriander. De met zorg gekozen moutsoorten en de kandijsuiker maken het bier af. Het bier is prachtig in balans, donker bruin en vol van smaak. Het is een speciaalbier om met aandacht van te genieten.

Bolwerck 10 is nu in de voorverkoop bij de brouwerij verkrijgbaar. In januari lanceren we het bier en is het op uw vertrouwde adres verkrijgbaar.We hebben een nieuwe flyer met de activiteiten van de brouwerij en het proeflokaal. Download hem hieronder!

Flyer
Flyer van de Brouwerij
flyer_activiteiten.pdf (1.43MB)
Flyer
Flyer van de Brouwerij
flyer_activiteiten.pdf (1.43MB)Brabants Lekkerste Bier

Wilskracht feliciteert Huub van Dijk van Bierbrouwerij Belgica met het winnen van de prijs: Brabants Lekkerste Bier. Juryvoorzitter Frans Kapteijns toost met Wil van Haren op Wittekop. Met recht een lekkere Saison!

 

De naam van het nieuwe bier van Wilskracht Stadsbrouwerij is bekend.

Het nieuwe bier heet Soeverein. Met dit bier ondersteunt Wilskracht de Vrijstaat Land van Ravenstein.

 


Wilskracht ondersteunt het initiatief vanuit het Land van Tosse om te komen tot een Micro Mouterij. Dat zou mooi zijn voor de vergroting van de bierbeleving in de regio! Het filmpje maakt alles duidelijk.


Zondag 9 Juli: Het eerste Brouwerijconcert door OBK. Een concert aan de gracht in Ravenstein. Mede georganiseerd door Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein.
Van 11 tot 13 mei staan we in Den Haag!


Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein staat met een stand op het openingsfestival van De week van het Bier in De Grote Kerk in Den Haag. Kom ons bezoeken op de stand en proef de nieuwe Wiener Weizen!


Informatie over tickets en openingstijden:

http://www.weekvanhetnederlandsebier.nl/openingsfestival

 


Bier in het Bos 

is een nieuw initiatief van openluchttheater Hoessenbosch.

De heerlijke (6!) biertjes die we op vrijdagavond 31 maart 2017 gaan proeven zullen afkomstig zijn van de regionale bierbrouwerijen Wilskracht uit Ravenstein en de Muifelbrouwerij uit Berghem. Uiteraard serveert Hoessenbosch bijpassende lekkernijen en zorgen de brouwers voor mooie verhalen en achtergronden rond hun heerlijke bieren.De avond begint om 20 uur. 

Kaartjes verkrijgbaar via Hoessenbosch (klik hier)


 

Wij wensen iedereen een biertastisch 2017


Iedereen bedankt voor de goede sfeer tijdens Kerstival. Tot volgend jaar!.


 Bastion van Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein heeft de wedstrijd om Brabants Lekkerste Bier gewonnen!


Klik op de foto voor het bericht van Omroep Brabant over Brabants Lekkerste Bier.

De jury van Brabants Lekkerste Bier


Met Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein willen de oprichters Wil van Haren en Wil Princen vooral lekkere speciaalbieren brouwen. Bieren die gemaakt zijn om te genieten. Smaak, geur en het gevoel van een kwaliteitsproduct. Een bier dat je in goed gezelschap drinkt om puur van te genieten. Degousteren, noemen de Belgen dat.

Het brouwen van bier door Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein is goed te zien op de video die door Omroep Walraven gemaakt is. Klik hier voor de videopagina van onze site. 

Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein is ook een ambachtelijke en streekproductenwinkel. Producten uit de regio, food zowel als non-food, worden op een bijzondere plek verkocht. De kwaliteit, maar ook weten waar je aankoop vandaan komt, is belangrijk voor de moderne consument.

Wilskracht wil ook een bijdrage leveren. Een bijdrage aan de profilering van Ravenstein als nijverheidsstad, een bijdrage aan de zorg voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een bijdrage aan toerisme en recreatie in de regio.

De deur staat open, de koffie zetten we vers en het bier staat koud!Configureer deze downloadwidget

Configureer deze downloadwidget