Wilskracht Live!
Carnaval in De Brouwerij

Met carnaval van 1 maart tor 6 maart is de brouwerij in carnavalsstemming. Dweilorkest TwurtWa heeft ons proeflokaal gekozen als residentie. We zijn daar erg trots op. We hebben daardoor ook een aantal eigen evenementen op zaterdag en maandagmiddag en natuurlijk de kroegentocht op zaterdagavond. Je viert carnaval met ons eigen carnavalsbier: Reinout!
26 januari Spellenavond

Op 26 januari is er bij Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein weer een spellenavond. Op deze avond kun je kennismaken met allerlei nieuwe en onbekende spellen. Er zijn speluitleggers aanwezig, dus je kunt meteen beginnen met spelen. Een leuke, enerverende avond en meteen een kans om een leuk spel uit te zoeken voor de feestdagen.

 

 

 

 

!0 november 20:00 Wijnproeverij in samenwerking met De Wijnerij.


Bock Bier bij het Bokbierfestival

Bij het bokbierfestival in Oss wordt bij de tapwand van H32 het bokbier gepresenteerd. De Brouwers zijn erbij en zullen het bier officieel onthullen!

 

Spellenavond 13 oktober

Regelmatig orginaniseren we een spellenavond. Dat is een avond waarop je nieuwe en onbekende spellen kan uitproberen onder begeleiding van ervaren speluitleggers. Toegang is gratis. De avond begint om 19 uur. Kinderen zijn welkom.